Sürüm : 2.1
Boyut : 284 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/XP
Üretici Firma : EDELYE © TURKISHE
Tanıtım:
Call of Duty oyununa genişletme paketi olarak çıkarılan United Offensive oyunu için hazırlanan Türkçe yamayı innDirin ve oyunu alt yazılar dahil en yüksek düzeyde Türkçe oynamanın keyfini çıkarın.
İnnDireceğiniz bu Türkçe yama ile oyunda alt yazılar, menüler, görevler, bilgiler, komutlar ve ipuçlarının türkçe olduğunu görecek ve oyunu Türkçe oynamanın tadına varacaksınız.
Sürüm Yenilikleri:
*Yeni Türkçe çeviriler yapıldı.
*Bazı çeviri hataları giderildi.
Önemli Not:
United Offensive oyunu Call of Duty oyunu üstüne kurulan bir genişletme olduğundan öncelikle bu oyunun bilgisayarınızda kurulu olması gerekir.
Türkçe Yama Şifresi: 809132
Yama ile karşılaşılan genel sorunları ve çözümlerini EDELYE © TURKISHE web sitesinden görebilirsiniz.
Call of Duty United Offensive Türkçe Yama 2.1
Boyut : 284 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/XP
Üretici Firma : EDELYE © TURKISHE
Tanıtım:
Call of Duty oyununa genişletme paketi olarak çıkarılan United Offensive oyunu için hazırlanan Türkçe yamayı innDirin ve oyunu alt yazılar dahil en yüksek düzeyde Türkçe oynamanın keyfini çıkarın.
İnnDireceğiniz bu Türkçe yama ile oyunda alt yazılar, menüler, görevler, bilgiler, komutlar ve ipuçlarının türkçe olduğunu görecek ve oyunu Türkçe oynamanın tadına varacaksınız.
Sürüm Yenilikleri:
*Yeni Türkçe çeviriler yapıldı.
*Bazı çeviri hataları giderildi.
Önemli Not:
United Offensive oyunu Call of Duty oyunu üstüne kurulan bir genişletme olduğundan öncelikle bu oyunun bilgisayarınızda kurulu olması gerekir.
Türkçe Yama Şifresi: 809132
Yama ile karşılaşılan genel sorunları ve çözümlerini EDELYE © TURKISHE web sitesinden görebilirsiniz.
Call of Duty United Offensive Türkçe Yama 2.1